Praktisk information 


Öppetider: 

Onsdag den 8e november 10 - 16 
Torsdag den 9e november 10 - 15 

Vi uppskattar om ni anländer till mässan senast 9.30 för att träffa er företagsvärd och hinna göra er färdiga i montern. 

Utställarmaterial 
Ska ni skicka montrar och/eller annat material via post ber vi er meddela oss vilken dag det kommer att levereras. Vi kan ta emot material mellan 2-6 november. Viktigt att det också finns bifogat en retursedel, och att ni har ordnat med transport som ska frakta tillbaka montrar eller annat material, samt att ni har meddelat oss vilken tid er monter eller annat material kommer att hämtas upp. Vi föredrar om alla montrar kan skickas tillbaka fredagen efter mässan, den 10e november, men sista dag för upphämtning av montrar är måndagen den 13 november. 

Adress för leverans: 
HHGS GADDEN 
Att: Andreas Utberg 
Lilla Bergsgatan 6 
411 28 Göteborg 

För frågor angående mässans fysiska utformning eller övriga frågor, kontakta mässansvarig Andreas Utberg:
Tel: +4670-338 52 48 
Mail:massa@gadden.com 

Frukost och Lunch 
Frukosten serveras båda dagarna mellan 8.00-9-30 
Lunch kommer att serveras under båda dagarna mellan 11.30-13.45. Det kommer vara tre sittningar vid 11.30, 12.15 och 13.00, er tid för lunch kommer meddelas när i anländer till mässan. 

För mer frågor angående frukost eller lunch under mässan, kontakta vår vice sponsoransvarig Awlin Singh:
Tel:+4673-928 15 89 
Mail: v.sponsor@gadden.com

Transport 
Under mässan kommer vi erbjuda utställare transport till och från mässan. Vi kan hämta er var som helst i central Göteborg, samt Landvetter Flygplats. Vi ber er boka önskad transport senast 13 oktober. Senare bokningar kommer bli accepterade i mån av plats, och vi ska göra allt vi kan för att tillfredsställa era önskningar. Dock kan vi inte garantera några exakta tider och samåkning kan förekomma. Den senast möjliga tid för avresa på torsdagen den 9e november är 16.30 

För mer frågor angående transport under mässan, kontakt vår logistikansvarig Isac Jakobsson 
Tel:+4672-507 45 55 
Mail: logistik@gadden.com 

Företagsvärdar 
Under mässan kommer ni bli mottagna av en av våra företagsvärdar, er företagsvärd kommer höra av sig till er några dagar innan mässa för att stämma av ankomsttid, transportönskemål ect.