Sök till Projektkommittén 2018

GADDENs projektkommitté 2018 behöver bli komplett och därför söker vi Dig som vill vara med i HHGS största projekt och skapa Sveriges vassaste arbetsmarknadsmässa! Det finns många fördelar med att vara med, förutom ett fantastiskt roligt och lärorikt år finns det stora möjligheter till att knyta nya kontakter såväl på universitetet som med företag. Framförallt kommer du få vänner för livet! Ansöker gör du genom att fylla i blanketten längst ner på sidan, fyll i vilken post som du söker samt att motivera varför just DU passar för posten! Du kan självklart söka mer än en post! Sista ansökningsdag är söndag den 25e februari.

Vi ser fram emot just Din ansökan!
Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningsperioden.

Vice Eventansvarig

I posten som Vice Eventansvarig har du tillsammans med Eventansvarig det övergripande ansvaret för de evenemang som anordnas i samband med GADDEN. Vice Eventansvarig är delaktig i planering och genomförande av flera spännande event som sker löpande under året, bland annat för finalbanketten som avslutar mässan. I posten ingår även ett tätt samarbete med Sponsoransvariga i arbetet med att finna samarbetspartners till mässan - främst för att ordna sponsorer till de olika eventen.

Vi söker dig som har en god förmåga att planera och strukturera samt är kreativ och har ett öga för detaljer. Det är också viktigt att du är ansvarstagande och stresstålig. Om du har tidigare erfarenhet av olika evenemang är detta ett plus, men det viktigaste är att du brinner för att anordna event!

Vill du veta mer om denna post eller har ytterligare frågor och funderingar, kontakta:

Eventansvarig - Head of Events
Cajsa Holm
evenemang@gadden.com
0733 - 89 97 03

Vice Sponsoransvarig

I posten som Vice Sponsoransvarig kommer du vara en del av sponsorgruppen och jobba nära Sponsoransvarige. Din primära uppgift kommer vara att skapa tre riktigt snygga och välfyllda lounger där företagsrepresentanter och studenter kan vila upp sig under mässan. Du kommer även att ansvara för all förtäring under mässdagarna, men även för GADDENs löpande event under året. Rollen innebär även ett tätt samarbete med Eventansvariga. Om du är framåt, har lätt för att skapa nya kontakter, har säljförmåga och ett öga för detaljer så är den här posten för dig!

Vill du veta mer om denna post eller har ytterligare frågor och funderingar, kontakta:

Sponsoransvarig - Head of Corporate Relations
Emilia Milojkovic
sponsor@gadden.com
0707 - 56 78 09

Logistikansvarig

Som Logistikansvarig kommer du att vara med och utforma mässans utseende samt ha det övergripande ansvaret för alla transporter innan och under mässan. Du kommer även att vara ansvarig för att talare och företagsrepresentanter får ett professionellt välkomnande när de anländer till mässan. Viktiga uppgifter för denna roll är även att samarbeta med Volvo Cars och att förbereda bilarna inför mässdagarna.

Vi söker dig som med känsla för service, flexibilitet och kreativitet kan bemästra logistikens alla konster. Är du en person som med stort engagemang kan bidra med kvalité och struktur i det arbete du utför och vill ta dig an rollen som Logistikansvarig, skall du helt klart söka denna post!
B-körkort är ett krav!

Vill du veta mer om denna post eller har du ytterligare frågor och funderingar, kontakta:

Mässansvarig - Head of Fair
Fredrika Dahlberg
massa@gadden.com
0704 - 07 43 12

Hållbarhetsansvarig

GADDEN är sedan 2015 en miljömärkt mässa och har som ambition att ligga i framkant bland Sveriges mässor vad gäller hållbarhetsarbete. Så brinner du för hållbarhet och utveckling? Då är posten som GADDENs hållbarhetsansvarig definitivt något för dig! Din huvuduppgift är att utveckla GADDENs hållbarhetsarbete och minska projektets ekologiska avtryck, något som skall genomsyra hela projektet. Du kommer även att ansvara för den sociala hållbarheten inom projektet. Utrymme ges även för dig att sätta din egen prägel på tjänsten och ta dig an nya spännande hållbarhetsutmaningar.

Vi söker dig med stort intresse för hållbarhetsfrågor som ständigt kommer aktualisera och argumentera för ett hållbart arbete genom hela projektet, oavsett område eller fråga. Som hållbarhetsansvarig tar du egna initiativ och försöker finna nya lösningar och vägar för att ständigt förbättra GADDENs verksamhet och utformning.

Vill du veta mer om denna post eller har ytterligare frågor och funderingar, kontakta:

Mässansvarig - Head of Fair
Fredrika Dahlberg
massa@gadden.com
0704 - 07 43 12

Art Director

Är du den mest kreativa getingen på Handels? Har du intresse av att arbeta praktiskt inom grafisk design? Då ska du absolut söka posten som GADDENs Art Director. I din roll kommer du ansvara för den grafiska utformningen av samtliga trycksaker gällande GADDENS marknadsföring, exempelvis affischer och grafisk utformning för sociala medier, hemsida och app.

Du kommer arbeta tätt ihop med Marknadsansvarig och Kommunikationsansvarig för att marknadsföringen av GADDEN 2018 blir så lyckad som möjligt. Tidigare erfarenheter av Adobe InDesign, Illustrator eller Photoshop är inget meriterande krav. Det viktigaste är att du är villig att lära dig! Ett krav däremot är att du ÄLSKAR färgerna gult och svart - eftersom dessa färgerna kommer att genomsyra allt du gör!

Om du har arbetsprover bifoga gärna dessa tillsammans med din ansökan.
Vill du veta mer om denna post eller har ytterligare frågor och funderingar, kontakta:

Marknadsansvarig - Head of Marketing 
Celine Westvik
marknad@gadden.com
0701 - 48 08 48

Kommunikationsansvarig

Är du duktig på att skriva och har ett öga för marknadsföring kommer du att passa perfekt som GADDENs Kommunikationsansvarig. Din huvuduppgift är att sammanställa den information och de texter som ska publiceras i GADDEN-appen och våra informationskanaler under året. Du kommer även ansvara för uppdateringen av våra kanaler på sociala medier så som Facebook och Instagram. Under mässan kommer du även ansvara för att organisera all information som behöver gå ut till besökarna, främst genom informationsdiskarna. 

Du kommer att ha ett nära samarbete med Marknadsansvarig och Art Director och kommer även få chansen att utveckla nya kanaler för våra sociala medier. Meriterande är samt om du besitter någon form av IT-intresse, då det ligger en del tekniskt arbete bakom hemsida och app. Vi söker dig som är kommunikativ och något av en "like-magnet"!

Marknadsansvarig - Head of Marketing 
Celine Westvik
marknad@gadden.com
0701 - 48 08 48

Kontaktsamtalsansvarig

Till denna post söker dig som vill vara en del av företagsgruppen och vara ansvarig för kontaktsamtalen under GADDEN 2018. Ett kontaktsamtal innebär att en utvald student och en företagsrepresentant träffas för en kortare informationsträff eller eventuell anställningsintervju. Under mässan kommer det genomföras cirka 500 kontaktsamtal, vilket är en unik möjlighet att förstärka interaktionen mellan företagsrepresentanter och studenter.

Ditt ansvar är att organisera och utveckla dessa samtal samt att hålla en löpande kontakt med de utställare som väljer att hålla kontaktsamtal under GADDEN. Vi söker dig som är serviceinriktad, strukturerad och flexibel.

Vill du veta mer om denna post eller har ytterligare frågor och funderingar, kontakta någon av våra företagsansvariga: 

Företagsansvarig - Head of Company Relations
Elin Ajax
elin.ajax@gadden.com
0722 - 27 13 41

Företagsansvarig - Head of Company Relations
Karl Persson
karl.persson@gadden.com
0730 - 82 02 00

Vid övriga frågor gällande rekryteringen eller om du vill veta mer om GADDENs arbete, kontakta:
Projektledare - Project Manager
Malin Källgren
projektledare@gadden.com
0736 - 48 94 75

Vi ser fram emot Din ansökan!