Om GADDEN

GADDEN är Handelshögskolans i Göteborg arbetsmarknadsmässa för ekonomer, jurister, logistiker och miljövetare. Mässan, som startade redan 1982, är Nordens största i sitt slag och gästas varje år av närmare 4000 besökare och ca 100 utställande företag och organisationer. Utställarna kommer med avsikten att träffa just dig som student! Utöver detta arrangeras även inspirerande föreläsningar och workshops som du är välkommen att anmäla dig till.

Veckan innan GADDEN drar Pre-GADD igång. Under en dag har du möjlighet att umgås på ett mer personligt plan med våra huvudsamarbetspartners samt lyssna på föredrag som syftar till att boosta dig inför mässan. I år kommer det till exempel hållas en föreläsning om hur du på bästa möjliga sätt använder dig av LinkedIn. GADDEN är HHGS största projekt och drivs helt och hållet av studenter. Projektgruppen arbetar under nästan ett helt år med planering och förberedelser inför mässan som i år äger rum 13-14 november.

Fördelarna med att besöka GADDEN & Pre-GADD

• Företag kommer till GADDEN av en anledning, för att hitta nya talanger och möta framtida anställda. Ett besök på mässan ger dig en inblick i vilka företag som finns på marknaden och vad de har att erbjuda.
• Oavsett vilken årskurs du går i är det en utmärkt möjlighet till att inspireras då många företag är intresserade av att knyta kontakt med dig redan nu för att bygga en relation inför framtiden. 
• Talarna som kommer till mässan har en mängd goda råd och en stor dos erfarenhet som kan vara inspirerande och intressant att ta del av.
• Pre-GADD är en utmärkt chans att lära känna GADDENS huvudsamarbetspartners lite extra och få bra råd för hur du ska förbereda dig inför mässdagarna.