Om GADDEN

GADDEN anordnas varje år i november på Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet, mässan är nordens största i sitt slag och lockar över 4000 studenter inom ämnena ekonomi, juridik logistik och miljö. Under de två mässdagarna erbjuds ni som företag en unik chans att träffa studenterna för att nätverka och bygga relationer. 

Under de två mässdagarna 13-14 november 2018, får ni träffa några av landets främsta studenter. Förutom att visa upp er i montern har ni som företag chansen att hålla kontaktsamtal med de studenter som ni tycker verkar lite extra intressanta. Mässbesökarna erbjuds möjligheten att träffa företagsrepresentanter, delta i intressanta workshops och lyssna på inspirerande talare. Båda mässdagarna avslutas med fantastiska kvällsaktiviteter, onsdagen med ett mingel och torsdagen med en storslagen bankett.

Precis som när mässan anordnades för första gången år 1982, är GADDEN ett helt och hållet student-drivet projekt. GADDENs 15 personer stora projektkommitté jobbar i ett år med att planera, genomföra och följa upp mässan. Till vår hjälp har vi under mässan ett fantastiskt Crew bestående av 150 av skolans mest ambitiösa studenter.