"LADDAR..."

Sök Kontaktsamtal

Varje år arrangeras cirka 500 kontaktsamtal där GADDEN skapar möten mellan företag och studenter. Genom ett kontaktsamtal får du som student möjlighet att knyta kontakter med framtida arbetsgivare. Ett kontaktsamtal kan vara upplagt på olika sätt, exempelvis likt en renodlad arbetsintervju eller som en möjlighet för företaget att berätta mer om sin verksamhet. Alla kontaktsamtal äger rum på Handelshögskolan under mässdagarna 12-13 november 2019. Ansökan är ännu inte öppen för 2019 års mässa.

Varför skall jag söka kontaktsamtal?

Vi vill ge studenter på Handelshögskolan chansen att möte andra studenter som fått jobb genom kontaktsamtal på GADDEN!

Möt Hanna! ”Jag pratade med företagsrepresentanten för H&M som visade sig vara en tidigare student på Handels och fick svar på flera av de frågor jag hade om företaget. Jag la då till henne på LinkedIn och några veckor efter GADDEN gick jag och tänkte på att H&M är ett företag jag gärna hade velat jobba på efter examen. Jag tog kontakt med deras representant via LinkedIn och därefter gick allt väldigt fort med intervjuer och idag har jag flyttat till Stockholm och jobbar som assistent inköpare på H&M.

Mitt tips till andra studenter under GADDEN är att visa ett genuint intresse för de företag du vill komma i kontakt med, varesig det är på ett kontaktsamtal eller som för mig i deras monter. LinkedIn är också ett smart och enkelt tips för att utöka sitt nätverk och få kontakt med representanter i bolagen!”

undefined

Möt Casper! ”Jag var med i lunch- & loungecrew på förra årets mässa och hade även ett kontaktsamtal med Maersk. De såg under kontaktsamtalet att jag var med i crew vilket var en stor fördel och samtalet ledde till att jag fick jobb. Jag jobbade där under sommaren och nu när jag börjar min femte termin på logistikprogrammet så fortsätter jag att jobba extra.

Min roll är att vara en del av customer service, en operativ roll där syftet är att få svenska företags export och import att flyta på. GADDEN gjorde det möjligt för mig att redan efter knappt två års studier få in en fot på ett stort företag i logistikbranchen.”

Möt Johanna! ”Jag såg på GADDENs instagram att ansökan till årets kontaktsamtal hade öppnat. Eftersom jag då bara läste första terminen på ekonomprogrammet blev jag osäker om det fanns några företag som sökte studenter som precis påbörjat sin utbildning. På GADDENs hemsida blev jag positivt överraskad över hur många företag som sökte första års studenter och eftersom antalet ansökningar var obegränsade sökte jag alla de företag jag var intresserad av.

Jag fick gå på flera av samtalen och dagen efter mässan ringer Swedbank upp mig och erbjuder mig extrajobb. Sedan dess har jag jobbat på Swedbanks kundtjänst ungefär en dag i veckan och heltid under sommarlovet. Det är ett roligt jobb och jag känner att det är lärorikt att jobba med något som går att applicera på min utbildning. Skulle verkligen rekommendera alla studenter och framförallt de som precis påbörjat sin utbildning att söka kontaktsamtal!”

Ansökan är stängd.

Stort tack till våra sponsorer