"LADDAR..."

Partners


EY & Handelsbanken

undefined

EY är ett världsledande företag inom revision, redovisning, skatt, transaktioner och affärsrådgivning. Våra tjänster och insikter hjälper till att skapa förtroende och hållbar tillväxt på finansmarknader och i ekonomier världen över. För att hålla våra löften till våra intressenter utvecklar vi ledare och medarbetare som arbetar i team över gränserna. GADDEN har kommit att bli en betydelsefull plattform för oss i sökandet av nya talanger. Att locka och behålla begåvade människor är en grundläggande faktor för EY’s framgång på marknaden.

Vi vill att allt vi gör ska bidra till att affärsvärlden och arbetslivet fungerar bättre – för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i. Som huvudsamarbetspartner till GADDEN får EY en plats i rampljuset på den största arbetsmarknadsmässan i sitt slag, men desto viktigare, ger detta oss möjligheten att knyta kontakter med studenter och bygga värdefulla relationer för framtiden.

Handelsbanken har deltagit i GADDEN sedan 1987 och genom åren har GADDEN bidragit till ett stort antal betydelsefulla rekryteringar. Vårt sätt att bedriva bank skiljer sig från våra konkurrenter där nyckeln till vår framgång är vår starkt decentraliserade organisation. För kundens del innebär detta personlig service och snabba beslut. För våra medarbetare innebär det ett stort förtroende med goda utvecklingsmöjligheter. GADDEN är en av Sveriges mest framträdande arbetsmarknadsmässor och Handelsbankens fortsatta mål är att nätverka med begåvade och välutbildade studenter.  Vi har en stor intern arbetsmarknad som gör det möjligt att pröva nya utmaningar, både nationellt som internationellt. Vi tänker långsiktigt och uppmuntrar våra medarbetare att ständigt prova olika roller under karriären hos oss. Vi tror starkt på att GADDEN kommer att fortsätta leverera morgondagens ledare till vår organisation.

Stort tack till våra sponsorer